Промоции
Настолни компютри
Преносими компютри
Монитори
Принтери
Копирни машини
Скенери
Мрежови устройства
Непрек. токозахранвания
Комуник. оборудване
Компоненти
Аксесоари
Софтуер
Втора употреба
 

© 2007 "Алтер" ЕООД. Всички права запазени. Компанията не носи отговорност за точноста на информацията на този уебсайт. Съдържанието и структурата на този сайт е предмет на закона за авторското право и на други текстове по защитата на интелектуалната собственост. Разпространението или промяната на съдържанието на тази страница не е позволено. Освен това съдържанието не може да се копира за търговски цели или да става достояние на трети страни. Снимките на нашия сайт, станали достояние на трети страни са също предмет на закона за авторското право.

Ние постоянно проверяваме и актуализира информацията, която представя на своя сайт, но въпреки изключителните грижи и старание по този въпрос информацията може да се е променила. Поради тази причина, компанията не носи отговорност нито дава гаранция по отношение на точноста, пълнотата и тематичното съдържание на информацията, поместена на този сайт. Това се отнася също и за хипер връзките на сайта, които ви препращат към други сайтове. Компанията не носи и не приема отговорност по отношение на материала на други такива сайтове. Докато нашият сайт съдържа връзки до други сайтове, ние не е отговорен за стратегиите по защита на данните или съдържанието на други такива сайтове.

Запазваме си правото да извършва промени или изменения на предоставените данни и информация по всяко времем и без предварително известяване.

Защита на данните

Нашият сайт може да изисква от вас персонална информация. Такива данни само се съхраняват и обработват до толкова, колкото е необходимо референция към вас за изпращането на желаната от вас информация. Ние ви уверяваме, че личните ви данни и информация се предмет на строга поверителност в съответствие с действащото законодателство.

Обратно Начало
 
начало | мисията | продукти | услуги | решения | новини | контакти  
 
 
 
Начало